Conditii de utilizare

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate S.C. Optocris Vizual SRL si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:

  • explorarea continutului ochelari-iasi.ro
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul sursei;
  • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci când legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului ochelari-iasi.ro.ro);
  • persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
  • fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat.

Orice tentativa de acces neautorizat asupra site-ului  www.ochelari-iasi.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor.

Orice conflict aparut intre S.C. Optocris Vizual SRL si clienti se incearca a fi rezolvat  pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale de pe teritoriul Romaniei din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor autorizate de pe teritoriul Romaniei.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului  www.ochelari-iasi.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul S.C. Optocris Vizual SRL, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor informatice S.C. Optocris Vizual SRL si aduce cu sine cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care incearca / au incercat acest fapt.

Pentru sesizari va rugam sa raportati eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site la adresa office.optocris@yahoo.ro

Produsele comercializate de www.ochelari-iasi.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura fiscala.

 

Excluderea răspunderii:

Nu ne asumam raspunderea pentru functionarea defectuoasa, virusi, daune cauzate de erori de sistem, urmarea a accesari paginii noastre.

Dacă aveți probleme legate de o comandă sau orice problema legata de site  puteți lua legătura cu Lucian Chiriac prin  office.optocris@yahoo.ro sau 0740082543.

Timpul de raspuns pentru sesizari este maxim 24h (in zilele lucratoare).

www.ochelari-iasi.ro nu vinde produsele de pe site in afara teritoriului Romaniei .

Clientii care comanda produse de pe site si au adresa de livrare in zone rurale nu pot beneficia de transport gratuit integral al produselor intrucat taxarea la curierat se face  in functie de km parcursi de curier, in acest caz in urma discutiei cu noi clientul va plati o parte din costurile de transport la adresa de livrare din zona rurala sau se va prezenta la cel mai apropiat sediu al curierului pentru a beneficia de transport gratuit.