Lentile bifocale

Lentilele bifocale sunt acele lentile care contin doua dioptrii, una de distanta si cea de aproape, fiind o varianta mai ieftina pentru cei care au dioptrii doar pe sfera. Lentilele bifocale nu sunt recomandate pentru cei care vor sa-i foloseasca la calculator (desktop).

Daca la vederea la distanta aveti dioptrii cuprinse intre -2,00 sfera >>> +3,00 sfera (fara cilindru) iar diferenta intre dioptria de citit si cea de distanta sa fie 1,00-1,25- 1,50 >>>> 3,50 atunci puteti opta pentru lentile bifocale incolore din plastic cu antireflex de stoc, care in optica noastra le puteti achizitiona cu 150 lei/ doua lentilebifocale inclusiv montaj si consultatie.

Lentile bifocale heliomate (gri sau maro) pentru cei care au dioptriile la distanta cuprinse intre 0 >>> +3,00 iar diferenta intre dioptria de citit si cea de distanta este in intervalul +1,00; +1,25; >>>> +2,75; +3,00

Se pot face lentile bifocale si pentru cei care au dioptrii ce contin cilindru dar doar pe comanda si preturile ajung aproape de ale lentilelor progresive. In acest caz recomandam lentilele progresive.